ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ    22970-29500, 6977501726

ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ... ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ


Α. Ξεκινώντας από το λιμάνι της Σκάλας ή του Μύλου με αυτοκίνητο ή με μοτοποδήλατο ή ακόμα και με τη συγκοινωνία, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τις διάφορες παραλίες και περιοχές του νησιού. Το λεωφορείο ξεκινά από τη Σκάλα, μπροστά από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, καθημερινά.

Β. Απέναντι από το Αγκίστρι βρίσκεται η Αίγινα, την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε με το flying dolphin ή με μικρά πλοία που φεύγουν συχνά, πυκνά το καλοκαίρι, καθημερινά από το λιμάνι της Σκάλας ή του Μύλου.

Γ. Έχοντας σαν ορμητήριο το Αγκίστρι, μπορείτε μέσω της Αίγινας να γνωρίσετε τον Πόρο και στη συνέχεια τα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών με τα οποία έχει ανταπόκριση ο Πόρος.

Δ. Τον Ιούλιο & τον Αύγουστο διοργανώνονται εκδρομές για το φεστιβάλ στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο οποίο σας μεταφέρει το Αγκίστρι Express.

Ε. Τέλος, με το "Αγκίστρι Express" διοργανώνονται ημερήσιες εκδρομές για περιήγηση ή θρησκευτικό τουρισμό στην Αίγινα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου ή επίσκεψη στο Ναό της Αφαίας από την οποία οι ενδιαφερόμενοι γυρίζουν αργά το βράδυ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • ΣΚΑΛΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ
  • Τηλ: (+30) 22970-29500, 6977501726
  • Web: www.europastudios.gr
  • Email: europa@agistri.com.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ